Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Shopping…

maj 19th, 2011 | Posted by claras in Chanel | Shopping

Var nästan så att jag skämdes då jag gick till posten för att hämta ut mina försändelser med smink… Det var allt som allt fem paket som kom idag, med en massa trevliga sommarfärger.

Först då glossen, som jag snackade om i förra inlägget + några andra gloss jag fyndade på strawberrynet.com. De tre första är Chanel gloss som jag köpte som Un boxed, alltså utan emballage. Med alla rabatter på siten fick jag dem för strax under 20€/st, vilket kan betraktas som en bra deal med tanke på att man får betala drygt 30€ för ett i butik.

Färgerna är: Gloss Fluo De Chanel 427, Glossimer 149 Nakkar & 87 Sea Shell.

Dior glossen är som sagt från den nya sommarkollektionen: Dior Addict Crystal Gloss 037 & 087.

YSL glosset är också ett fynd från Strawberry: Gloss Pur No.8

Läppstift blev det också… Mest från Illamasqua som gav 30% rabatt på allt förra  helgen, men också ett par andra. Färgerna (fr. vänster) är följande: Illamsqua Over, Givenchy Rouge Interdit Shine 11 Coral Shine, Illamasqua Ignite, Dior Rouge Dior 444 Red Muse, Illamsqua Underworld.

Litet mer Illamasqua prylar.. Satsade på concealer i litet mörkare färger för mit kit:  Cream Pigment i Delirium, Under Eye Concealer i UC320 och UC210, Concealer i CC215 och CC320.

Litet mer för ansiktet:  Givenchy Le Prismissime Sun Visage- Mat & Glow  73 Sun Caramel, Illamasqua Matt Primer & Chanel Joues Contrastes Powder Blush 65 Espiègle.

Och sist, men inte minst, för fransarna: Diorshow Maximizer (Primer) och Givenchy Phenomen’ Eyes Waterproof mascara.

Givenchy produkterna kommer från: www.escentual.com

Chanel + YSL glossen från: www.strawberrynet.com

Övriga Chanel produkter + Dior produkter från: www.garden.co.uk

Illamasqua produkterna kommer från Illamasquas egen webshop: www.illamasqua.com

Som vanligt kommer de saker jag inte recenserat tidigare att dyka upp på recensionslistan och imorgon skall jag försöka göra färgprov på produkterna!

Share on Facebook

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

3 ResponsesLeave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz:

Papper.fi