Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Bohemiska tillskott i garderoben..

maj 15th, 2011 | Posted by claras in Mode | Shopping

Håller som bäst på att fylla upp garderoben med nya grejer inför sommaren. En sak jag är väldigt förtjust i är bohemiska tunikor och liknande, och just i år har jag haft turen att göra några helt fantastiska fynd:

Nummer ett är en strandtunika i siden från Lotta Stensson, som jag fyndade på Net-a-Porters rea. Gillar batik just nu, av någon anledning och materialet är jätte skönt.

Nummer två är ett riktigt budgetfynd från Ellos i längre modell. Rätt genomskinlig dock, så skall man ha den som klänning gäller det att ha nåt annat under,men det känns inte direkt som något problem.

Den sista är inte någon tunika egentligen, utan en poncho. Den kommer från Missoni (www.shopbop.com) och var ovanligt billig för att komma från det märket. Jag älskar Missonis mönster, och detta är inget undantag. Perfekt för litet kyligare sommarkvällar.

Share on Facebook

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Annie says:

    Hej! Skulle bli jätteglad om du gjorde en festsminkning steg för steg och lägger upp! Gärna lätt att göra och en ganska enkel sminkning (d.v.s inte helt svart runt ögonen så man ser ut som en panda, inte ton med glitter o.s.v) eftersom jag känner mig ganska översminkad lätt… Så är jag bara 13 år, så inte för mycket, som sagt… Men skulle verkligen bli jätteglad om du gjorde det!

    Sen så undrar jag också: Vilka färger på ögonskugga passar brunetter (mörkbrunt hår med blonda slingor) och med blågrå ögon med stråk av gult och grönt runt pupillen? Tacksam för svar!Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz:

Papper.fi